R.I.P


Nu är två av mina kaninungar avlivade.. Dom fick bli fem veckor gamla iallafall...

R.I.P!

Ny design nu!


Jag säger TACK till http://elinhanssons.blogg.se/ fixade min design, ni måste ju erkänna att det är snyggt?

Och jag som inte är ett fan av rosa tkr till ome att den är skiit fin! :D

Ny design kmr! (:


Vann en design i en designutlottning så den är på väg! (:

Ska skicka över ett par bilder först bara som ska vara med. Men vi får se när det blir eftersom både Hotmail och MSN krånglar. Jag blir galen! Jag vill ha min nya snygga design! :D

Fan fan fan! =(



Fan fan fan!!! Två av kaninungarna kanske vi måste avliva! :(



hallå folket!


Sitter i vardagsrummet med angies data i knät.. Blev medlem på bloggkoll innan men trög som man är så fattar man typ inte ett skit (a) Kenpig sida.. Idag så blir det stallet. Delphi får vila idag, orkar inte rida faktiskt, får såfall ta me mej näsdukar o shit. Jobbigt haha..

Sen är det djuraffären som gäller med alla mina fem bebisar<3
Vi ska kolla könen, jag hoppas på tre killar, två tjejer. Izko, Knutte Junior och Muffe ;D
Om typ 3 veckor så flyttar dom. Snacka om va tomt det kommer bli.

Nej, känner inte för att uppdatera, ska tvätta bakdelen på ena kaninen då det var en jävla massa bajs o allt som hade fastnat där...

stallmöte!


Om en timme är det stall möte, tråkigt som fan. Stall möte med personer man gillar såå mkt (NOT!).
Snart flyttar Eva Lena och då kommer en annan person flytta in. Hon verkar hel skum :S

Ska bli jätte skönt när vi också flyttar sen, slippa allt skit snack! (:
Men det är ändå rätt kul. De står och snackar as mkt skit om en, sen dagen efter står dom me personen dom snackade om igår och snackar skit om en annan.. CP!


tävlingen och sjuk -.-


Igår - Tävling i Värnamo

Ställde klockan på 4.20. Den ringde och man steg upp. Vid 5 så körde mamma mej till sandras stall och där höll sandra på att ge hästarna mat så jag hjälpte till. Sen kom Ida och Sandras föräldrar och Topaz gjordes iordning.
Vi lastade honom ungefär 5.45 och åkte iväg. Vi var väl framme ungefär 6.45 i Värnamo. Vi parkerade och lastade av Topaz. Gick till vet. besiktningen och sen fick Topaz gå in i sin lånade box. Sandra skulle gå banan och Ida och jag var stöd. Hon hämtade sen Topaz och sadlade och shit. Började värma upp. Sen runt 8.05 så var det sandras tur. Hon red felfritt i En meter och kom tvåa. Bra gjort! (Y)

Efter det så skrittade hon av Topaz och ställde in honom i boxen igen och vi gick till cafeterian. Satt där ett tag och kollade när de andra hoppade. Imellan 1 meter och 1.10 så var det unghästarna som hoppade. Det tog otroligt långtid kan jag säga.. Men sen var det iallafall Sandras tur igen. Hon red felfritt även då med tiden 49 men tog ingen placering. Hon satsade inte på det heller utan bara på att nolla. (y)

Sen red hon Topaz lite runt tävlingsplatsen o skrittade av honom sen fick han gå in i boxen igen. Vi kollade lite på när de andra hoppade, sandra gick o betalade o sen åkte vi hem.

En lång dag kan jag säga! Under dagen försvann min röst bara mer och mer så i bilen hem kunde jag knappt säga något ^^, Lät för jävlig! Men nu så är det liiiite bättre, men inte mycket =/
För förkyld som fasen och hostar hostar hostar och hostar! I hate it!



Idag måndag: Gick inte till skolan idag faktiskt, avlider här hemma. Ikväll så är det stallmöte (19.00) och vi ska gå.
Men vi får väl se hur det är.. stall möten är bara meningslösa iallafall. Vi pratar bara skit, inget viktigt kommer upp.

Jag ska beställa lite kläder och piercingar från modeakuten.se, vet bara inte vad ännu. Det finns rätt många tröjor jag vill ha där, men man kan ju ta lite i taget så man inte blir fattig direkt.
btw så får ni INTE se bilder från tävlingen eller kaninerna eller något nu eftersom Min data gick sönder igår. =/

Hejdå Bloggen!


Nu säger jag hejdå till bloggen!

Blir nog inga inlägg imorgon pga Tävlingen! Åker ju vid fem och vet inte när jag kommer hem så det blir nog ett inlägg på måndag.


adjö ;)

Hallå


Lördag idag, skit skönt! Dock så börjar man bli sjuk, för jävligt!

Idag så har jag vatt me Sabina, har bara vatt me henne en gång innan (vi har träffats via internet) :)
Vi åkte hem hit och gjorde lite, sen åkte vi till stallet. Ridit lite o så, kan ju inte säga att det gick bra för mej idag. Delphi var totalt omöjlig för mej! Usch.. Efter ridningen så blev det mockning osv.. Det var en jävla massa träd som vält i stallet, en/två över stallet och en massa i ena hagen! Jävla vind!

Vi åkte hem efter iallafall och gjorde lite hemma. Jag gjorde mat. Det blev rusti (som potatisbullar) jag brände dom. Hur värdelös är jag inte?!?!? Haha!
Vi åkte o lämnade Sabina hemma hos henne sen runt fem kanske och då åkte vi vidare mot Pappa lite. Fick pengar av pappa till tävlingen imorgon. När vi sen hade kommit hem så började jag med en liten lista. Ska INTE glömma något hemma. Laddar kamera batteriet nu och ska även ta me ett extra minneskort (kommer sluta me att jag glömmer det hemma), sen har jag tagit me mej en jävla massa tabletter, Ipren och åksjukspiller.
Sen ska jag ha me mej Frulle (o äta på vägen), vatten (till tabletterna), mobil + hörlurar till musiken. Mössa, vantar, skor, termobrallor. Och lite annat som kan behövas som jag inte ens minns. Sen så är det ju pengarna då som jag fick av pappa. Hoppas dom räcker. Men det tror jag.. Godis godis godis kommer behövas imorgon, kommer va så otroligt nervös!

Och snart så ska jag gå o lägga mej. Ska gå upp halv fem o packa de sista!
Lite innan halv sex så ska jag vara i deras stall. aah Jobbigt. Vi ska åka i deras jeep så det kommer bli trång också, usch o fy men ack så kul! (:


Panik Panik!


Det är typ storm ute ju! Var i stallet innan, stog "ute" och pratade med mamma och tina lite.Sen blåser till och vi hör ett sånt jävla brak. Tina skriker "shit, trädet åkte!" och yes det gjorde det. Över stallet men som tur är så var det "bara" spånboden som fick sej en smäll. Tur att det inte var där hästarna stog, snacka om va farligt!!

Jag trodde jag skulle skita ner mej, mitt hjärta stannade nog. Sen var tre hästar ute så jag fick springa o se så dom inte hade fått värsta paniken, men dom stog bara o tittade så dom fick gå in dom också! Sen vid 19.00 så skulle vi iallafall ge hästarna mat (vi åkte hem imellan!). Mamma ringde och jag gick mot parkeringen. Det blåste till så hela jag blåste iväg.. Fick hålla i mej i Dambergs staket ^^, haha såg säkert jätte fånig ut! Sen skulle man lyckas ta sej ner till parkeringen, inte de lättaste! En riktig utmaning kallar jag det. Mina brallor flög ju fan åt alla håll o kanter.
Usch vilket väder det är ute, för jävligt.

När man gett hästarna mat sen så åkte man ju hemåt, kommer hem och INGEN TV! Sändningen var off, hopp tänker man då. Inge lets dance, men sändningen kom tillbaka lagom tills det började. Tur som fan. (jesus va det blir fan i detta inlägg). Nu sitter jag iallafall här och kollar på L.D med Mamma, angie och Lina kom precis in (Granne!).

Imorgon så ska jag va med Sabina som sagt. Vi ska mötas någonstans eftersom hon inte hittar hit. Vi möts la vid råslätt eller nåt sånt. (:
Hoppas att ridbanan är någorlunda torr(?) imorgon (ej vattenpölar menar jag) så man kan rida där. Så segt o vara instängd i ett ridhus, plus att ridbanan är större! Mer att rida på. Ta en galopp rakt över, det går fort kan jag säga :D
Ska ladda kameran i natt så jag kan fota en massa, har en del bilder på när jag rider men dom lägger jag in i morgon eller något..

Melodifestivalen är imorgon, men den får jag kolla på ensam i mitt rum, ensam i min sköna säng. Eftersom man ska upp tidigt på söndag. Ska gå upp redan halv fem eftersom jag ska vara i deras stall halv sex!
Tror att jag ska gå upp rätt tidigt imorgon så jag kan somna tidigt. Måste se om vi har åksjukstabletter så jag kan knarka de, inkl. ipren/alvedon o en massa så jag inte spyr i deras bil! Tror inte att dom blir så glada då faktiskt. haha!

Nu så ska jag vara lite halv social och sitta o kommentera deras dans och shit o hallå!

Vi hörs sen! <3

Hallå!


Hallå gott folk, allt bra eller? (:

Idag var det skola, stämningen var en aning bättre idag. På hans skåp (han som dog) så har dom satt upp lite olika lappar osv. Jobbigt för hans familj =/ aja nog om honom!

Först hade vi So, Kina läxförhör och sen kollade vi på film. Hål sen, vi satt mest i kuben. Pratade och lyssnade på musik. Efter det idrott.. Satt på bänken med julia men de andra spelade vollyboll..
Lunch och sen engelska.. Film där också och sist svenska. Läsning! är redan på kap fyra (a) Bara 100 sidor kvar nu! och jag började läsa den i måndags, det går framåt.

Sen så iaf åkte jag hem och satte mej vid datorn. Snart så ska vi till Ek och hämta mer hö.. Pappa och Peter tog hö för två veckor (vi tar lite i taget) men det är redan slut för någon har tagit! Någon har tagit hö av Jennifer också, så sjukt dåligt! Jennifer räknar sitt hö så det ska vi me börja göra. Så jävla dålig stil o ta hö! Jag är 99% säker på vem det är, men hur bevisar man det?

Ikväll har vi insläpp, vi får hjälp av Kajsa (: Delphi får nog vila idag, eller vi får se. Imoron så ska jag iaf träffa Sabina så vi ska rida lite KUL! sen är det tävling på söndag. //Cassie

allt


Var ett par dagar sen jag skrev ett inlägg. har inte haft lust. Har inte det nu heller men jag skriver lite iallafall.

Det har inte hänt så mycket, igår red jag Delphi på ridbanan, gick hyfsat faktiskt. D har problem med en sak, jag med samma. Så perfekt (y) woho. Ska fråga Kajs hur det ska lösa sej!

Igår så dog en kille från skolan. Han hittades död, sorgligt. Så iskolan så samlades alla vid aulan och rektorn pratade sen fanns det kurator, en jävla präst o massa att prata me om man ville. Tur som fan att man inte kände honom iallafall. har inte ens en aning om vem han var :S
Pojkens mamma hittade honom, antagligen en olyckshändelse att han föll. Fast det lär man aldrig få veta antar jag. Kan ju också vara självmord.. ? aja nog om det..

Pappa ville till A6 idag med hela familjen, hade hängt me men inte så kul eftersom det alltid blir bråk. Och om han säger att alla ska me så får han skylla sej själv. Efter snart 16 år borde han veta att det ALLTID blir bråk när alla är ute tsm. Så det blir mamma, pappa o angie som åker, bäst så . Då blir det inga bråk. Men surt o vara hemma också.


På söndag är det värnamo som gäller, vi får hoppas på att det går bra för Sandra och Topaz. Men det känner jag på mej att det gör! Jag och ida är me o stöttar o hejar på. En bra hejarklack.
Dagen börjar tidigt, ska vara i deras stall ungefär tjugo i sex, så vi åker nog hemifrån redan kvar över. Mamma kör dit mej. Jag tror att tävlingen börjar vid 8 eller nåt sånt. Jag kommer ju vara helt död när jag kommer hem. Fy fan!

Men nu ska jag käka. Hejdå

Sandra och Topaz!


Här kommer den färdiga filmen av sandra och topaz!

Kommer än ny efter tävligen på söndag! (:

sry


Sry för dålig uppdatering men känner inte för det......

Sandra och Topaz!




Nästa söndag är det upp till bevis!

Hej


Skriver ett inlägg senare!


God natt


Söndagen är snart slut, skola imorgon! Jag har bestämt mej, jag ska gå alla fem dagar! stort steg o bara skriva de Haha! Imorgon började det med hemkunskap i femtio minuter! sen har vi läxläsning, syslöjd. (det kommer gå dåligt för mej då jag alltid gör fel! :o) , 22.22 (säger det alltid då klockan slår 22.22) sen efter syslöjd så är det hål, ska stanna kvar i skolan då. En timme och 40 min senare så är det engelska och sen en timme svenska.
Jag HATAR engelska, jag kommer aldrig lyckas få G i de. Men försöka kan man alltid. Men glöm o dröm att jag pluggar ett extra år nu när jag vet var jag ska gå! Sen så är dagen slut. Då är det stallet/ridning som gäller för att sen plugga hemma! Jag blir trött bara jag tänker på de!

Men nu så ropar min sk. säng på mej så jag ska ta sats, springa och hooooppa ner o se om jag ligger kvar.
Slå på en film, lägga sej på sidan med alla sina kuddar. Jag sover bara på halva sängen, för på andra halvan (Mot väggen) får jag ej plats då det ligger 4 kuddar och två värmekuddar ivägen ^^, Men nu så mina damer och herrar, killar och tjejer, kvinnor och män, stora som små, smala o tjocka o allt vare finns, så ska jag stänga av konrad (:


Hörs imoron! <3


Hej!


Hallå folket! Nu så är det duschen som gäller (då jag ej duschade innan haha), och sen blir det lägga in bilder o filmer i datorn för att sen göra om/sätta ihop o skaffa fram en låt till o sen youtube :)
Samma sak med kaninfilmerna..



Sandra & Topaz!


Kom precis hem från riddesberg, men snart drar det iväg till stallet. 4 fodringen!
Men iallafall. Fotade en hel del men filmade mest då bilderna inte blir så jätte bra i ridhus. Så alla filmer ska klippas ihop, en låt ska in sen youtube och sen kanske jag lägga in den här!

Nu sitter angie och mamma och äter pizza och angie äter kebabsallad, och jag ingenting (:
Får äta efter stallet sen istället. Nu säger angie att jag ska läsa en blogg så jag dissar er lite. Hehe

Riddesberg!


Snart så äre Riddesberg som gäller. Sandra ville att vi skulle komma förbi, hon ska hoppa lite.
Men först så är det A6, vi ska hämta angies jacka. Jag tänkte på ngt som jag inte kommer ihåg så jag uppdaterar när jag kommer hem sen istället (;


Söndag!


God morgon, söndag idag vilket betyder skola imorgon. Lovet är slut, men vecka 15 är det ett nytt lov! skönt.

Snart så ska jag ducha sen på med kläderna. Var inne hos kaninerna igår kväll o städade lite, samtidigt som kaninungarna fick hoppa runt omkring hur dom ville i rummet. Inte så smart dock då jag tappade bort dom hela tiden men alla kom till rätta .. tillslut! 

Idag så är det stallet vid 16.00 och sen vid 19.00 igen ink. massa städning! Men sen så är "helgen" över. Då dröjer det "bara" ett par veckor till nästa "helg". Blir ev. A6 med idag, fast det får vi se sen!

Skriver senare!

En unge - 23 dagar



Godnatt


Nu ska jag stänga av Konrad så han fick lite sömn!

återkommer imorgon med filmer på kaninerna och en från stallet. Och bilder på kaninerna och hästen<3

Bebisarna är inga bebisar mer!


Nu är ungarna 23 dagar (skrev 22 innan men dt är fel!), jobbigt med Fem stycken som man ska aktivera lite.
Släppte ut alla på golvet i hallen men delade av med ett litet galler. La dit en tunnel också, men det är dumt o gå igenom när man kan gå över (eller hoppa). Två av ungarna utforskade köket, dom har kommit på hopptekniken!
Duktiga ungar!

har en massa bilder och även ett par filmer som ska upp här. Filmerna ska bara läggas in på youtube och sen så kommer dom upp här (:

bloggar jag följer


(taget direkt från gamla bloggen)

Här kommer en liten lista på ett par av alla bloggar jag läser, varje dag.

Angie - www.lenaangelina.blogg.se

Mimmi - http://www.missmimmi.blogg.se/

Emelie - http://www.ungmamma15.blogg.se/

Maja - http://www.viungamammor.blogg.se/

Tobias
- http://www.grymtroligperson.blogg.se/

Erik
- http://www.theartist.blogg.se/

Caroline - http://www.leosmamma.se/

Blondibella
- www.blondinbella.se

kenza
- http://www.kenzaas.blogg.se/

Erica
- http://www.l1ll4n.blogg.se/

Vilka går vidare sen..




Jag tror att Carola kmr gå vidare till final.
Kebabpizza kommer ryka!

Melodi nr 7 & 8


Melodi nr 7, helt klart bäst ^^,

Kebab pizza xD haha

är dom ett skämt eller så, hur kunde dom ens komma me!?!? Haha



Nu är det melodi nr 8
Carola och Andreas
Vi får väl se hur den är!



uppdatering - dom kommer gå vidare till globen. Lite synd.
men låten var la helt okej, den hade varit ännu bättre om någon annan
hade sjungt den. Jag är nog bättre tillochme!

pinsamt!


Tvillingarna som var me var ju inte så jäääätte bra, dom skämmer ut vårt land :)


MF är igång


Kanal 1


Hemma igen!


Insläppet gick fin fint. Fotade Delphi och spelade in en liten film som jag lägger upp någon dag här!

Om typ en halv timme är det melodifestivalen, hoppas verkligen inte att Carola kmr gå vidare (:
Har ingen koll på vilka som är med idag mer än Ola, Carola, Sanna och sen resten av folket. Nej nu ska jag leta runt efter en låt, har ingen aning om vad den heter men det är typ "ljus brinner ut" i låten, någon som vet?
Det är en kille som sjunger. Svensk är han oxå men jag har absolut ingen aning om vad han kan heta :p

(a)


Jag tycker att ALLA ni som kommer in hit (jag ser hur många de är!) ska klicka på denna texten o se vart ni kommer. För jag vet, att ni INTE kommer att ångra er. KLICKA KLICKA KLICKA ;) Haha


(man kmr till en bra blogg, som jag läser)


skriva lr inte skriva


det är frågan. ^^,

suttit ett tag nu med blogg uppe samtidigt som jag kolla klipp på youtube. Funderat på om jag ska skriva ett inlägg lr inte men vad ska man då skriva.. Tjenare, det är tråk o blogga!

Insläpp..


Tina ringde innan o sa att hon kunde ta fyra fodringen så vi slipper åka dit (:
så vi har "bara" insläppet. Men det blir bara 7 hästar att ta in, en häst mindre än vanligt iallafall. Myspys.
Får väl se vad jag gör med Delphi idag, tanken var ju skogen. Men jag är skit mörkrädd så jag lär inte våga rida/gå ut i skogen. Men vi har ju ett ridhus så Delphi kanske kan springa där inne, om ingen annan oxå ska in. Då blir lite problem.

Nu sitter angie, mamma o pappa i köket o käkar lunch, ska nog oxå ta lite eftersom magen kurrar. Nu ropar mamma "Cassie, ska du inte ha." Sen ropar pappa "kom nu, det är varmt" haha. Folk!
Någon dag i veckan så ska jag och Erica till A6 / stan och shoppa. Jag väljer, hon betalar allt! Erica står för maten, busspengar, och själva shoppingen. Sen får hon bära mina kassar med. Eller vad säger Du erica? (a)

Jobbigt ^^,


Jobbigt o sitta o klistra in massa skit från sin gamla blogg, men eftersom den bloggen lär raderas så måste man ju ha kvar lite.

Resten kommer sen!

Vilken typ är du?


image108

Taget direkt ur gamla bloggen!


Grattis!

Du är en Viktigpettra:

Du är den som frivilligt anmäler dig som klassmamma, alltid handlar Kravmärkt, och aldrig cyklar utan hjälm.
  Du gillar kläder i naturmaterial av nån gotländsk designer och tycker att kvinnor i högklackat är lurade. När du vill vara riktigt fin sätter du på lite brun mascara.
  Du tycker att privatmoral är viktigt - annars kan man inte ställa krav på politikerna.
  Du var först i kvarteret med maskkompost under diskbänken. Du stöder Barncancerfonden, Amnesty, Världsnaturfonden och har själv organiserat Grannsamverkan mot mobbning.
  Men om du har tagit ett glas för mycket är det inte ovanligt att du röker upp alla andras cigaretter (på dina egna fester är det dock rökfritt)
  Ibland känner du dig missförstådd - det känns inte som att folk förstår hur mycket du faktiskt offrar dig för andras bästa.


Motto:
Det är fegt att inte förklara för andra hur saker och ting ligger till.




Vilken typ är du? kolla det HÄR



Anledning till att jag inte äter kött!


taget direkt ur gamla bloggen..

image134 Grisen då..

image135 Grisen nu..

Buster


taget direkt ur gamla bloggen.

buster som valp.

image186

Buster Då och Nu


Taget direkt från gamla bloggen

image260

hhhh

bebis


(tagen direkt från gamla bloggen) Här 13 dagar, nu 22

bebis

Buster


(taget direkt från gamla bloggen)

image111
image112image113

Buster som valp, 9 veckor!

Delphi


(taget direkt från gamla bloggen)

delphi
dede


Delphi


(taget direkt från gamla bloggen)

delphi


Buster


(taget direkt från gamla bloggen)

buster

bild på bebisarna!


(taget direkt från gamla bloggen) ungarna 1 dag, nu 22.



kaninungar


Knutte


(taget direkt från gamla bloggen)

Saknar dej!
image233


2 bilder


(taget direkt från gamla bloggen, ungarna 7 dagar. Nu är dom 22)

bebis
bebisar

Min vovve


(taget direkt ur gamla bloggen)

buster

bebisarna - 14 dagar


(taget direkt ur gamla bloggen, nu är dom 22 dagar)

bebisar


bebisarna 17 dagar


(taget direkt från andra bloggen, nu är ungarna 22 dagar)

bebis
bebis
bebisbaby
baby

bebisarna 17 dagar


(taget direkt från andra bloggen, nu är ungarna 22 dagar)

bebis
bebis
bebisbaby
baby

bebisarna


(tagit direkt från andra bloggen)

bebisar

En till bild


(allt är taget direkt från gamla bloggen!)

bebisohund
Första mötet me hunden

2 bebisar


bebis

<3


Jag älskar dej<3
buster

Vovven<3


buster

Filmtips - Legally blond 1


image278



Hon är en skönhet från Bevely Hills som gör vad som helst för att behålla sin kille.
Även om det innebär att löpa linan ut.. och läsa juridik!
Reese Witherspoon, Luke Wilson, Selma Blair, Matthew Davis och Victor Garber medverkar i den här festliga komedin med hjärta - och hår! - av guld. Elle woods (vitherspoon) är en blondin i Kalifornien med designerkläder, tjusiga kompisar och skolans läckraste pojkvän.
När Warner Huntington III (davis) plötsligt gör slut och beger sej till Harvard för att
studera juredik tar Elle saken i sina egna, perfekt manikyerande händer.
Hon skriver in sig på samma utbildning! Nu borde det väl vara ett enkelt sätt
att få tillbaka Werner? Fel! Elle står inför sitt livs hårdaste kamp - för kärlek, heder,
rättvista och respekt för blondiner överallt.

komedi
ca 1 tim & 32 min


Filmtips - skenet bedrar


image277

En box eller DVD med en massa roliga avsnitt på.
Även känd från TV.

lite olika avsnitt.

Pappas olycka.
Den nya kyrkohedern
På herrgården
Doper
Sjung för Emmet
leksaksaffären
Onslowns födelsedag

Filmtips - medicinmannen


Martin Holst (mikael persbrandt), framgångstik VD, som vigt sitt liv åt kärriären
i familjeföretaget Holst Medical, står inför sitt livs största ögonblick. Bolaget
ska lansera ett unikt, antidepressivt läkemedel som kommer att slå marknaden
med häpnad. Många år av kontroversiell fortskning har bidragit till många fiender
bland såväg konkurrenter som djurrättsorganisationer.
Lägligt inför den inplanerade oresskonferansens sker ett mystiskt inbrott i
ett av företagets fortskningslaboratier.
Företagets framtid står på spel..

Kort därefter drabbas Martin en ännu större tradegi
- någon bryter sig in i familjens vacker ville och
kidnappar hans son.
Hans liv tar nu en våldsam vändning.

image276

språk - svenska
speltid - ca 360 min (dubbel dvd)
Dramathriller

Filmtips - John tucker must die!


När skolans tre snyggaste tjejer upptäcker att John Tucker har bedragit dem allihop bestämmer de sig för att hämnas ordentligt. Nu ska Tucker tvingas ändra på sig - annars kommer de att förvandla honom från skolans cooling till skolans skämt! Kommer den fantastiska trion verkligen lyckas göra om denna evige player till en seriös pojkvän...

Hollywoods hetaste unga hund, Jess Metcalfe (från desperate housewives) levereras många skratt i denna härligt galna collegefilm!

- Komedi
- Barntillåten
- 1 tim 26 min

image256
image257image258

Filmtips - Vin diesel is The Pacifier


Den tuffe marinsoldaten Shane Wolfe är kapabel att lösa vilken militär uppgift som helst, oavsett hur våldsam eller livsfarlig den är. Men när en av regeringens militära forskare mördas, får Shane i uppdrag att skydda hans fem vilda ungar medan deras mamma är bortrest. Shane tvingas byta stridsmundering och vapen mot blöjor och nappflaskor. Att bemästra två tonårsrebeller, två upproriska småbarn och en baby visar sig vara ett uppdrag som kräver sin man.  Shane brottas snart med tvåoförenliga uppgifter - att bekämpa skurkar samtidigt som han måste sköta ett fembarnshushåll...

Vin Diesel vänder upp och ner på begreppet actionhjälte i den här vvarmt roliga actionkomedin av Adam Shankman. The Pacifer är en av årets stora biosuccer i USA!


- Engelska/spanska
- 91 min lång
- Från 7 år
- Actionkomedi

image254image255

Filmtips - 10 orsaker att hata dej


image253

Redan första dagen i den nya skolan faller Cameron pladask för Bianca. ENda problemet är att Bianca inte får gå ut med killar för sin pappa. Han ställer som ultimatum att hennes griniga, totalt hopplösa äldre syster Kat också börjar gå ut med killar. Cameron försöker lösa problemet genom att hitta en kille som möjligen kan passa den hetlevrade kat - vilket är lättare sagt än gjort. Det blir Patrick Verona en skum typ med mycket dåligt rykte som mutas för att stöta på Kat, men vad händer när Kat upptäcker att hon bara varit en bricka i ett romantiskt spel?

- På engelska
- 93 min lång
- Romantisk komedi
- Från 7 år

image252

Filmtips - A cinderella story


Byt ut en mobiltelefon mot en glassko, en två dörrars cabriolet mot en pumpa och en förort till Los Angeles mot ett land långt, långt bota. Vad får du då? En rolig lycklig-i-alla-sina-dagar skruvad Askungesaga!
Sam (Hilary Duff) skurar golv på ett fit, utsätts för sin elaka styvmor och styvsystrar och drömmer om att få gå på Princeton collage (den perfekta platsen för en prinsessa att träffa sin prins). Men kanske har hon redan hittat sin drömprins, hennes annonyme e-mailkompis (Chad Michel Murray) som planerar att träffa henne på Halloween festen. Sam får panik när det visar sig att killen som döljer sig bakom den hemliga Internetidentiteten är skolans coolaste kille. Kan han älska en tjej som inte är en del av innegänget? Kan sagor bli sanna? Bara om Sam tar tag i sina drömmar och gör dem sanna.


Filmen är barntillåten.
ca 90 min lång och på engelska (med svensk text)


Denna mysiga, skruvade och roliga
variant av askungen är absolut
värd att se - Frida C.B.J

Film
FIIm
FIlm

Filmtips - På smällen


24 åriga Alison Scott (Katherine Heigl) är en lovande nöjesjournalist med en redan utstakad karriär framför sig. Efter en blöt kväll på krogen som slutar i den charmige slarvern Ben Stones (Seth Rogen) säng, tvingas hon dock tänka om. Den högst tillfälliga sexuella förbindelsen resulterar i att Alison blir gravid. Inför valet att ensam ta hela ansvaret, eller att lära känna den blivande fadern, bestämmer Alison sig för att ge den godhjärtade, men lite töntige Ben en chans.

image214

Filmtips - shes the man


Shes the man

När Violas bror drar till london passar hon på att hänga på hans internatskola. Utklädd till sin bror blir Viola kär i en av fotbollsspelarna i skollaget men inser snart att det är betydligt fler än hon (han) som har kärleksproblem.

Duke vill ha Olivia som gillar Sebastian som egentligen är Viola.
Violas brorsa träffas Monique så hon hatar Olivia som hänger med Duke för att göra Sebastian svartsjuk.
Sebastian är ju egentligen Viola som är kär i Duke som tror hon är en snubbe... Hängde ni med?

Shesthemansheman
themantheman

Filmtips - raise your vocie


(tagen direkt ur förra bloggen)

Raise your voice
Terri har både rösten och utessendet. Men det är hon långt ifrån ensam om. Frågan är om hon har det lilla extra, det som gör hela skillnaden mellan medelmätta och superstjärna. Första steget mot stjärnorna blir en sommarkurs på musikskola i LA. Här formas morgondagens stjärnor, men för de som vil lyckas är konkurrensen stenhård.

Terris och hennes bror är med om en bilolycka, hon överlever och han dör.
Så hon har det väldigt jobbigt en tid. Men hon lyckas till slut o gå vidare.

image114image115image116


Välkommen till min nya blogg!


Nu finns jag här istället för på Cassie92! (=

Kommer skicka över lite inlägg o shit hit som finns på den gamla så denna inte är hel tom!


RSS 2.0