Panik Panik!


Det är typ storm ute ju! Var i stallet innan, stog "ute" och pratade med mamma och tina lite.Sen blåser till och vi hör ett sånt jävla brak. Tina skriker "shit, trädet åkte!" och yes det gjorde det. Över stallet men som tur är så var det "bara" spånboden som fick sej en smäll. Tur att det inte var där hästarna stog, snacka om va farligt!!

Jag trodde jag skulle skita ner mej, mitt hjärta stannade nog. Sen var tre hästar ute så jag fick springa o se så dom inte hade fått värsta paniken, men dom stog bara o tittade så dom fick gå in dom också! Sen vid 19.00 så skulle vi iallafall ge hästarna mat (vi åkte hem imellan!). Mamma ringde och jag gick mot parkeringen. Det blåste till så hela jag blåste iväg.. Fick hålla i mej i Dambergs staket ^^, haha såg säkert jätte fånig ut! Sen skulle man lyckas ta sej ner till parkeringen, inte de lättaste! En riktig utmaning kallar jag det. Mina brallor flög ju fan åt alla håll o kanter.
Usch vilket väder det är ute, för jävligt.

När man gett hästarna mat sen så åkte man ju hemåt, kommer hem och INGEN TV! Sändningen var off, hopp tänker man då. Inge lets dance, men sändningen kom tillbaka lagom tills det började. Tur som fan. (jesus va det blir fan i detta inlägg). Nu sitter jag iallafall här och kollar på L.D med Mamma, angie och Lina kom precis in (Granne!).

Imorgon så ska jag va med Sabina som sagt. Vi ska mötas någonstans eftersom hon inte hittar hit. Vi möts la vid råslätt eller nåt sånt. (:
Hoppas att ridbanan är någorlunda torr(?) imorgon (ej vattenpölar menar jag) så man kan rida där. Så segt o vara instängd i ett ridhus, plus att ridbanan är större! Mer att rida på. Ta en galopp rakt över, det går fort kan jag säga :D
Ska ladda kameran i natt så jag kan fota en massa, har en del bilder på när jag rider men dom lägger jag in i morgon eller något..

Melodifestivalen är imorgon, men den får jag kolla på ensam i mitt rum, ensam i min sköna säng. Eftersom man ska upp tidigt på söndag. Ska gå upp redan halv fem eftersom jag ska vara i deras stall halv sex!
Tror att jag ska gå upp rätt tidigt imorgon så jag kan somna tidigt. Måste se om vi har åksjukstabletter så jag kan knarka de, inkl. ipren/alvedon o en massa så jag inte spyr i deras bil! Tror inte att dom blir så glada då faktiskt. haha!

Nu så ska jag vara lite halv social och sitta o kommentera deras dans och shit o hallå!

Vi hörs sen! <3

Kommentarer
Postat av: Linda

Det är staffar. Engelsk Staffordshire Bullterrier =)

2008-02-22 @ 21:33:34
URL: http://paivys.blogg.se
Postat av: Lina

ja det är värsta stormen!

2008-02-22 @ 23:37:29
URL: http://linaveronica.blogg.se
Postat av: alexandra

tänkte göra de i går men strömmen tog död på allting.. så jag får göra det idag då jag kommer hem ;)

2008-02-23 @ 10:03:09
URL: http://lolabrin.blogg.se
Postat av: Micha

Hej. Du, har du slutat läsa min blogg eller? Vad menade du med det du skrev igår? Vart har du sett kommentarer från mig? Tråkigt om det ska få dig att vilja sluta läsa det jag skriver, du var en fin trogen läsare =)

2008-02-23 @ 11:17:37
URL: http://eyeofstone.blogg.se
Postat av: Amanda

Gud vad
jobbigt =/

2008-02-23 @ 14:38:02
URL: http://mandysplace.blogg.se
Postat av: Emma

Svar; åhh, tack så mycket. :) din oxå =)

2008-02-23 @ 19:20:44
URL: http://emmmiis.blogg.se
Postat av: Elin

Haha, ja! Trevligt att du hittat till min blogg=)

2008-02-23 @ 21:39:27
URL: http://elinlovijsa.blogg.se
Postat av: Alexandra

hehe. Jag va ute och gick i stormen i högklackat och tunn jacka. :P (va på dejt ;))

2008-02-24 @ 11:09:51
URL: http://triquetra.blogg.se
Kom ihåg mig?

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0